SOFIJA, ZATVORI MANAKENSKE NOGICE: Lukina supruga je ključ pobede u Lisabonu? Đani Ćurčić ima specijalnu poruku za Orlove (VIDEO)

Autor:

Sport

14.11.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpski fudbaler i reprezentativac Srbije, legendarni Saša Đani Ćurčić daje svoj doprinos reprezentaciji Srbije pred najvažniji meč koji će naši momci večeras odigrati u Lisabonu protiv selekcije Portugala a koji će direktno odlučivati o direktnom putniku na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Republika

Foto: Starsport

Saša Ćurčić

Legendarni Đani je spremio motivacionu poruku za Orlove a posebnu poruku imao je za Luku Jovića i njegovu suprugu Sofiju. 

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak, na kome legendarni fudbaler priča o "utakmici veka". Popularni Đani je spremio čak i motivacioni govor za izabranike selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Konačno stiže “sveta nedelja”. Na vezi sam sa njima i pripremam im motivacioni govor. Piksi će da radi svoj posao, a ja ću da ih pripremam na svoj način. “Vacap” motivacija kakvu nikada nisu imali. Ovo je za mene meč veka. Luka Jović, da li će on ući u 80. minutu i dati gol - počeo je čuveni Đani a zatim se nadovezao na ne igranje Pepea ali i spomenuo Lukinu suprugu Sofiju Milošević. 

Pogledajte i sami:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading