VLAHOVIĆ BACIO RONALDU RUKAVICU U LICE: Totalno je nebitno ko će igrati za Portugal (VIDEO)

Autor:

Sport

12.11.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od glavnih aduta reprezentacije Srbije pred meč odluke u Portugalu je svakako napadač Dušan Vlahović. Talentovani fudbaler je još jednom potvrdio ono u šta su svi verovali, da će "orlovi" u Lisabonu ići na pobedu.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Vlahović je sinoć u prijateljskoj utakmici protiv Katara u prijateljskoj utakmici postigao gol za 3:0, čime je nastavio sjajan niz iz Serije A.

- Svaki gol znači napadačima, bitno je da se nastavi kontinuitet i da se ne odustaje. Sad nas očekuje ono najvažnije, što čekamo od marta. Idemo tamo da pobedimo i odemo u Katar - istakao je Vlahović.

Sinoć je svoj meč u okviru grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo odigrala i selekcija Portugala koja je remizarala sa Irskom u dablinu (0:0). Taj meč su gledali i reprezentativci Srbije, otkrio je Vlahović.  

- Gledali smo utakmicu, nama je svejedno ko će da igra, mislim da tu nema nikakvih problema niti dileme. Mi znamo koji nam je cilj, da pobedimo i odemo u Katar, a ko će igrati za njih i za nas nam je totalno nebitno.

Foto: Starsport

 

Daroviti napadač je za kraj prokomentarisao i to što će utakmica biti odigrana u Lisabonu.

- Na kraju svega, nama podrška naše publike znači, i bilo bi nam draže da se igra ovde. Tako nam je zapalo, imamo jednu opciju, i moramo da idemo tamo sa mišlju da ćemo da dobijemo. Sigurno da će i tamo biti ljudi, mislikm da smo vratili taj neki duh, da su ljudi počeli da se interesuju i prate reprezentaciju - rekao je Vlahović.

Podsetimo se, nakon meča u Dablinu na svom instagram profilu oglasio se Kristijano Ronaldo koji je narodu Portugala obećao pobedu u nedelju protiv Srbije.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading