ČOVEK KOJI JE SRUŠIO ZVEZDU EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: "Imali smo preko 50 povreda, napravili smo ČUDO!"

Autor:

Sport

27.10.2021

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radnika upisali su istorijski trijumf nad Crvenom zvezdom, a trener Surduličana Dušan Đorđević u razgovoru za naš portal otkrio je sa kojim se sve problemima suočavao od kada je preuzeo superligaša sa juga Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Trener Radnika Dušan Đorđević

Đorđević je tim preuzeo usred sezone, a igrači su kuburili sa konstantnim povredama, kojih je bilo preko 50.

- Radnik sam preuzeo u izuzetno teškom momentu. Od starta jesenjeg dela sezone imali smo preko 50 povreda, što deluje neverovatno, ali je tako. Ispada da se svaki fudbaler povredio više od dva puta. U poslednje vreme uspeli smo da se malo konsolidujemo, konačno smo brojčano dobili uslove za normalan trening, a sada čekamo još da se vrate Jokić i Janjić pa da budemo kompletni - počeo je Đorđević, pa dodao:

- Verovali smo da će da nam se vrati za sav uložen rad i trud. Doduše, možda najmanje protiv Crvene zvezde, ali to je fudbal. Ova pobeda će biti veliki podstrek za moje izabranike pred naredne izazove.

Što se tiče ciljeva u nastavku takmičenja, Đorđević ne obećava previše, imajući u vidu širu sliku.

- Za početak važno je da se tim stabilizuje i konsoliduje, te da pružimo što više do zimske pauze, a posle ćemo videti.

Dušan Đorđević je letos bio na kormilu Čukaričkog kada je tim sa Banovog brda savladao Hamarbi sa 3:1 u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a mi smo ga upitali koja pobeda mu je draža.

- Ja bih izjednačio ta dva rezultata. Savladati tako ozbiljan švedski tim je veliki podvig, ali je revanš na nihovom terenu bio zaista paklen - zaključio je Dušan Đorđević.

Podsetimo da Radnik sada zauzima 13. mesto na tabeli Superlige Srbije, a u narednoj rundi gostuju ekipi Novog Pazara u ponedeljak.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading