ISPOVEST OCA MISICE KOJA JE OBURKALA SRBIJU: Šta sam dočekao, ja četnik, a ćerka mi veličava "veliku Albaniju"

Autor: Melina Gvero

Zabava

27.10.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sramnih fotografija srpske misice Valentine Petrović, oglasio se njen otac koji je pokušao da opravda postupak koje ćerke.

Republika

Foto: instagram.com

Oglasio se otac Valentine Petrović



Nakon sramnih fotografija srpske misice Valentine Petrović, koja je, pozirajući s predstavnicama Albanije i takozvane države Kosovo na svetskom izboru lepote u Egiptu, pokazala dvoglavog orla, simbol "velike Albanije", cela Srbija se digla na noge, osuđujući takav čin. Njen otac Aleksandar Petrović oglasio se za Srpski telegraf, te pokušao da opere ćerku, pravdajući se da ona potiče iz četničke porodice i da ni sam ne zna šta joj se dogodilo da tako postupi.

- Ona dete pojma nema, nesvesno je to uradila, nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, kad moram ovako da kažem, a moram da bi je razumeli. Dakle, mi slavimo slavu Svetog Nikolu, to je naša tradicija, vodicu svetimo u kući, tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica - rekao je Petrović za naš list, pa dodao:

Republika

Foto: instagram.com

 

- Valentina me nazvala, plačući na telefon, govoreći mi: "Tata, šta sam uradila", a ja sam joj rekao: "Sine, uradila si nešto što nije trebalo." Ja sam prvi poludeo kad sam video, ja sam bio u ratu, ako je iko za ovu zemlju dao, ja sam. Ovo je katastrofa po dete, ja sad moram nju psihički da sredim. Ovo je potpuno jedan bezazlen slučaj, ona je rođena u srpskoj porodici, čačanskoj, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Čačku, zar treba decu da opterećujemo u ova vremena takvim stvarima. To je sve bezazleno, to su sve devojke u pitanju, nema razloga da se tu svoja zemlja dovodi u pitanje, naopako stvarno.

Republika

Foto: instagram.com

 

 

Foto: Instagram.com

 

 

Digla sam tri prsta iz sažaljenja

 

Albanski mediji su vest s fotografijama njihove predstavnice s podignuta tri prsta dočekali na nož i oštro osudili njihovo ponašanje. Međutim, albanska predstavnica Frontina Gaši ispričala je za srpske medije drugačiju priču od Valentinine. Kako Frontina ističe, Valentina je nju i Besu, predstavnicu takozvane države Kosovo, navodno molila da to učine na fotki da bi malo ublažila haos do kog je došlo zbog pokazivanja simbola Albanije.

Foto: instagram.com

 

 

Albanski hakeri smeštaju srpskoj misici


Nakon skandala sa spornim fotografijama počele su da isplivavaju navodne prepiske u kojima se misica navodno prepucava u inboksu s ljudima koji komentarišu njen sramni čin. U prepiskama koje kruže društvenim mrežama ona navodno ponovo vređa Srbe, nazivajući ih najgorim narodom, samo zato što osuđuju njen sramotni potez. Međutim, vlasnica agencije Mis Ju, koja godinama organizuje izbore za mis Srbije Vesna de Vinča tvrdi da joj je to podmetnuto.

- Ne bi me ništa iznenadilo da iza tih novih prepiski stoje albanski hakeri. Valentina se nakon svega povukla u sobu, tužna je jako, komunicira samo s porodicom i sa mnom nekoliko puta. Nikakve prepiske tog tipa nisu potekle od Valentine, ona nije taj tip devojke. Uostalom, ona stiže u ponedeljak na aerodrom i nadam se da će se obratiti medijima čim sleti - poručila je Vesna.

 
 

Foto: Instagram/valeryview

 

 

Valentina: Sad mi pripisuju i ono za šta nisam kriva

Uspeli smo da stupimo u kontakt i s Valentinom, koja tvrdi da joj sada pripisuju i ono što nije uradila.

- Nema nikakvih poruka, ljudima sam jedino objašnjavala da sam pogrešila i da mi je žao. Nameštaju mi sve, sada mi još i to da pridodaju i pripisuju i ono za šta nisam kriva. Lično tvrdim da je sve montirano, nisam luda da pljujem državu koju predstavljam - rekla je Valentina kratko za Srpski telegraf povodom prepiske koja kruži društvenim mrežama, a u kojoj ona navodno Srbe naziva najgorim narodom.

 
 
 
 
 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Mickey

27.10.2021 20:19

Ćurka

Milan

27.10.2021 21:08

Ovca. Šta reći. Da su njena deca krvarila po Kosovu malo bi drugačije upotrebila mozak. Veštačka lepota = veštačka inteligencija!

Odgovori 15 9
Митар

27.10.2021 23:43

Лепо си је васпитао!

Stanko

28.10.2021 03:12

Njoj treba oduzeti titulu misice. Ona je najobicnija svinja, Oprostite svinje sto vas vredjam. Kampanja za veliku albaniju je akt neprijateljstva prema Srbiji koji treba da bude kaznjiv.