EPILOG HULIGANSKOG PIRA: Policija reagovala zbog NAPADA na Srbe, dvojica UHAPŠENA!

Autor:

Sport

27.10.2021

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska policija je uhapsila dvojicu huligana iz redova ozloglašene navijčke grupe "Bed blu bojsi" zbog vređanja srpskog naroda u Belom Brdu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

"Bed blu bojsi"

Dinamo iz Zagreba je slavio u tamošnjem Kupu protiv Belog Brda 2:3, ali je skandal "Bed Blu Bojsa" više odjeknuo.

Posle meča je viđen huliganski pir, kada su navijači Dinama skandirali užasne parole  srpskom stanovništvu koje je većinsko u Belom Brdu.

Ubrzo je reagovala policija i, prema navodima hrvatskih medija, uhapsila dvojicu huligna, a za ostalima se još traga.

- Osječka policija uhapsila je dvojicu navijača, nalaze se na kriminalističkom istraživanju. Nastavljaju rad dalje kako bi identifikovali i ostale- rekli su iz policije za portal Index.hr.

Podsetimo, huligani su tokom meča uzvikivali bolesne parole protiv srpskog naroda i veličali ustašku tvorevinu NDH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Solo

27.10.2021 21:10

Sve te ustase se hrabre kad napadaju neduzne ljude kao rulja i banda koja je zeljna krvi a kad su sami manji su od makovog zrna..Svi se oni dice kao neko ko im je dao za pravo da biju i da ubijaju neduzan Srpski narod i tako se ponasaju manje vise svi katolici a pretezno u proslosti raznim inkvizicijama koje se i danas proizvode iz NATO-a i iz ustaskih usta pa se to preliva na siptarska ,crnogorska i muslimanska ali kad zagusti i kad ih mi pritisnemo onda se skupljaju i prave gang grupu i mole zapadne zemlje da im se pomogne u unistavanju Srba i Srbije jer sami ne bi mogli to da iznesu na svoja pleca jer bi izgubili . Takodje mi Srbi nevolimo da se ujedinjavamo u gang grupaciju i pravimo planove o napadu na druge zemlje kako ekonomske tako i politicke kao sto su te bivse republike sad u fazonu..Jedna jadna grupa zemalja koja vise nerukovodi svojom zemljom popitanju ekonomije,napredka i vojske jer sve je to preuzeto od NATO-a i eu ambasadora koji im rukovode sta sme a sta se nesme..Zato su tu gde su zaustavljeni i ostavljeni samo za turizam..