PROBLEM ZA PARTIZAN: Uprava POBESNELA! Gomeš ODBIO da trenira pa prijavio POVREDU

Autor:

Sport

06.09.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradskog Partizana ima velikih probelma tokom ove reprezentativne pauze.

Republika

Foto: Starsport

Gomeš razljutio sve u reprezentaciji. 

Nakon Sejdube Sume, čiji povratak u crno-beli tabor je pod velikim znakom pitanja zbog svega što se dešava u Gvineji, i Rikardo Gomeš ima probleme.

Reprezentativac Zelenortskih ostrva je po dolasku na trening kamp reprezentacije prijavio povredu posle čega nije trenirao sa timom.

Navodno je odradio samo dva kondiciona treninga, a posle toga istakao da nije u stanju da igra utakmice nacionalnog tima.

Sve ovo je očigledno razočaralo tamošnji savez koji se oglasio i saopštenjem.

- Igrač je obavestio lekarski tim i stručni štab po dolasku u kamp da je povređen i od tada je imao samo jedan kondicioni trening. Takođe je obavestio i da nije fizički u stanju da bude deo tima protiv Centralnoafričke Republike, čak ni kao rezerva. Isti igrač je 4. septembra odlučio da napusti hotel u kojem je ekipa smeštena. Želimo da informišemo sve da su uslovi putovanja i smeštaja isti za sve članove delegacije reprezentacije i jedna od glavnih karakteristika državog tima su jedinstvo i spremnost - stoji u saopštenju.

Ukoliko je Gomeš zaista povređen to će biti još jedan veliki udarac za Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading