UŽASNA VEST ZA GROBARE: Veleobrt u SLUČAJU Suma!

Autor:

Sport

04.09.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Gvineje izdao je saopštenje u kome se ističe da ofanzivni vezista Partizana Sejduba Suma neće biti spreman za naredni duel u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Maroka koji je zakazan za ponedeljak.

Republika

Foto: Starsport

Povreda butnog mišića ofanzivnog veziste Partizana Sejdube Sume je ipak teže prirode

Suma, kome je povređen butni mišić, uspeo je da odigra završnicu susreta između Gvineje i Gvineje Bisao (1:1), pa se činilo da je povreda prošlost.

Ipak, došlo je do preokreta, pa se očekuje da će kreativni fudbaler morati da pauzira bar neko vreme. Ovo može predstavljati veliki problem treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću uoči startnog izazova u Ligi konferencije (sa kiparskim Anortozisom), kao i pred nastupajući Večiti derbi protiv Crvene zvezde u okviru Superlige Srbije.

 

 

Sejduba Suma nije počeo sezonu kako je planirao. Kasnio je na početak priprema zbog administrativnih problema (ukraden mu pasoš), a taman kada je uhvatio korak usledio je pomenuti problem sa povredom. Grobari se nadaju da će Gvinejac uspeti da se oporavi i stavi na raspolaganje šefu struke u najkraćem roku, ali informacije sa afričkog kontinenta ne idu tome u prilog...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading