STANKOVIĆ JASAN NAKON PLASMANA: Mi smo svoj cilj ostvarili! Deki njih želi kao protivnike u Ligi Evrope!

Autor:

Sport

26.08.2021

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda uspela je da obezbedi plasman u Ligu Evrope nakon što je po drugi put savladala rumunski Kluž rezultatom 2:1 odnosno 6:1 u ukupnom rezultatu.

Republika

Foto: Republika

Zvezda je ponovo u Ligi Evrope

Golove za crveno-bele postigli su Aleksandar Katai iz jedanaesterca u 4. minutu i Milan Pavkov u 53. Dok je jedini strelac za domaćine bio Debeljuh u 34. minutu utakmice. 

Stanković nakon meča nije krio zadovoljstvo:

- Zadovoljan sam svime, moglo je biti drugačije, da primimo gol iz penala. Još jednom hvala navijačima, prešli su toliko kilometara, osećao sam se kao kod kuće - započeo je Stanković a potom i dodao:

- Iznenadili su me Degenek i Dragović, nisam verovao koliko poštuju klub, iako su imali probleme - istakao je trener crveno-belih. 

Zvezdin trener se zatim osvrnuo i na večerašnjeg portivnika ali i na potencijalne protivnike u Ligi Evrope.

- Kluž prolazi kroz pritisak i mi smo ga imali pred meč u Beogradu, ne stvaran. Kluž je podlegao pritisku, a po meni su vrlo kvalitetna ekipa, iznenadili su u prethodnih par godina velikane. Ovo je velika, dupla pobeda. Neka dođe bilo ko u Ligi Evrope, nama je zagarantovano šest utakmica za uživanje. Mi cmo cilj ostvarili, a sada  neka dođe ko hoće - jasan je Stanković.

Zatim popularni Deki prokomentarisao i sa kim bi voleo da Zvezda odmeri snage u predstojećem evropskom takmičenju:

- Može i Lacio, nije da pretim... Voleo bih da se vratim u Rim kao i u Milan što sam se vratio - zaključio je Dejan Stanković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading