OVO SVET JOŠ NIJE VIDEO: Igrači branili korner koji NIKO NE IZVODI! Apsurdan kraj drame u Francuskoj (FOTO)

Autor:

Sport

23.08.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su ceo svet obišle slike iz Francuske gde se videlo kako navijači prekidaju meč Nica-Marsej tako što su uleteli na teren i želeli fizički da se obračunaju sa fudbalerima. Takođe, i fudbaleri kao da su to jedva dočekali. Nakon fizičkog obračuna, utakmica je i zvanično prekinuta, barem na neko vreme. Nedugo zatim utakmica je konačno dobila i svoj zvanični, apsurdni, epilog.

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/@GFFN

Neverovatan prizor u Francuskoj

Podsetimo se, pri vođstvu domaćina od 1:0 navijači Nice su pogodili gostujućeg igrača Dimitrija Pajea flašom u leđa, dok se pripremao da izvede korner.

On im nije ostao dužan, “vratio” im je flašu, posle čega su pristalice Nice utrčali u teren s namerom da se fizički obračunaju s Pajeom. Srećom, do toga nije došlo.

Zatim, sat vremena posle prekida predsednik Nice je objavio da je odlučeno da se meč nastavi. 

Desetak minuta kasnije igrači Nice su se vratili na teren i zagrevali se.

Nešto kasnije na teren su izašle i sudije predvođene Benoom Bastijenom.

Glavni arbitar je postavio loptu u korner i dao znak za nastavak utakmice. Fudbaleri Nice postavili su odbranu za centaršut iz kornera. 

Nije bilo potreba za tim, pošto igrači Marselja nisu bili na terenu! Bilo je dovoljno da se domaći igrai samo pojave na igralištu, ali oni su se “pripremali” za centaršut “nevidljivog rivala”.

Tek posle toga sudija je označio konačni kraj meča.

 

 

Odluka o rezultatu biće donesena naknadno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading