OPŠTI HAOS U FRANCUSKOJ: Fudbaleri hteli da se biju sa navijačima - trener hteo da PREBIJE IGRAČA (VIDEO)

Autor:

Sport

23.08.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može se raći da su tuče navijača nešto što se može retko videti u svetu sporta, naročito fudbala. Ali, ipak, kada se to događa u Francuskoj, e to se baš ne događa često. Naime, na meču Nice i Marselja viđen je ogroman skandal koji je izazvao prekid meča.

Republika

Foto: Printscreeen/beINsports

Na meču između Nice i Marselja došlo do opšteg haosa

Naime navijači Nice su gađali sa tribina protivničke fudbalere koji su u jednom momentu poludeli zbog toga i uzvratili. Upravo ovaj potez fudbaler je izazvao pravi haos.

Veliki broj navijača Nice pokušalo je da uleti na teren kako bi se potukli, ali su i fudbaleri Marselja bili spremni za tuču.

 

 

 

 

Takođe je u centru skandala i legendarni igrač Marselja Bazile Boli, koji je golom u finalu, protiv Milana, 1993. godine Marselju doneo Ligu šampiona.

 

 

Izgubio je Boli živce, pokušavao je da dođe do Žana Klera Todiboa, fudbalera Nice, pa su Argentinca morali da razdvajaju Paje, redari i stručni štab od Todiboa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading