OTKAZ ZBOG ORGIJA: Dva igrača prvologaša OTERANA iz kluba zbog seks skandala!

Autor:

Sport

23.08.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklih nedalja norveški fudbal je potresao skandal kada su fudbaleri kluba Bran optuženi da su na stadionu organizovali orgije, te su zbog sopstvenog nepoverenja ugasili telefone - međutim sve su snimile sigurnosne kamere.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/COPA90 Football

I navijaču su zbog skandala izviždali igrače

O seks-skandalu bruji čitava Norveška, a ukupno 12 fudbalera je pod istragom kluba.

Prema, poslednjim informacijama, dvojica fudbalera obog prvoligaša iz Norveške otpuštena su nakon što je dokazano da su bili organizatori.

Tačnije, da su inicirali dolazak sedam devojaka na stadion. Takođe je pokrenuta i policijska istraga pošto je jedna od devojaka tvrdila da je zlostavljana.

Otpušteni su malo poznati Kristofer Barmen (28) i Mikel Andersen (32), dok su imena ostalih igrača i dalje sakrivena, odnosno čekaju se rezultati istrage koji će utvrditi koliko su krivi.

Navijači su besni na igrače Brana i izviždali su ih na prvom sledećem meču, a sve pošto su u javnost procurili detalji orgija koje su napravili u svlačionici, ali i samom terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading