ORAO SLETAO MEĐU ORLOVE: Reprezentativac Srbije i zvanično potpisao za Benfiku (FOTO)

Autor:

Sport

23.08.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacijama i glasinama je došao kraj. Srpski fudbaler Nemanja Radonjić je zvanično igrač portugalskog velikana - Benfike.

Republika

Foto: Starsport

Radonjić stigao u Benfiku na pozajmicu

Nakon obavljenih lekarskih pregleda u Lisabonu, Radonjić je postao novi “orao”.

Napadač je stigao na pozajmicu u Benfiku, koja će na kraju sezone moći da ga otkupi od Marselja za 7.000.000 evra u slučaju da odigra ugovoreni broj utakmica.

Francuzi dobijaju 1.000.000 evra za pozajmicu, a ukoliko Benfika bude zelela da krilni fudbaler ostane, moraće sledećeg juna da izdvoji još novca.

Podsetimo, Marsej je Crvenoj zvezdi za Radonjića platio 12.000.000 evra. Čak i ako Radonjić ostane u prestonici Portugalije, Marselj neće da bude u plusu u ovom tranferu.

 

 

Pred Radonjićem je novo dokazivanje. Treba da se nametne  Žoržu Žezusu u jakoj konkurenciji.

Treba napomenuti i da je bivši igrač Zvezde nastavio tradiciju dolaska srpskih igrača u ovaj klub. Boje Benfike su branili Andrija Živković, Luka Jović, Lazar Marković, Ljubomir Fejsa, Nemanja Matić, Stefan Mitrović, Filip Đuričić i Miralem Sulejmani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading