SIGURNO SE NEĆEMO OPUSTITI: Krstičić uveren u prolaz Zvezde u Ligu Evrope

Autor: Republika

Sport

22.08.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić prezodovljan je posle prvenca u drugom mandatu u redovima šampiona Srbije, postignutog u pobedi nad TSC-om 3:1.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Krstičić

- Zaista mi znači gol koji sam postigao, prvi u drugom mandatu. Imali smo rezultatski zaostatak, ali smo sve vreme napadali i stvarali šanse, a pogodak je došao kao plod dobre igre, kao i odlične asistencije Gajića - izjavio je Nenad Krstičić.

- Sigurno da je ovo jedan od lepših pogodaka u mojoj karijeri, a uveren sam da ću ga dugo pamtiti jer su golovi u crveno-belom dresu nešto posebno. Ono što me najviše raduje pored efektnog gola i pobede, jeste podatak da nas je na sedam utakmica na našem stadionu bodrilo 120.000 navijača. Veoma mi je drago što je stadion ponovo pun, kao i što su i oni najmlađi navijači uz nas, jer nam prenose energiju na teren -  rekao je Krstičić za klupski sajt.

Krstičić je dodao i da će ekipa sa maksimalnim fokusom dočekati revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Kluža, uprkos trijumfu u prvom meču od 4:0.

- Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, maksimalno smo fokusirani, stojimo čvrsto na zemlji i želimo da partijom u Rumuniji overimo dobru igru iz prvog meča. Sigurno se nećemo opustiti - poručio je Krstičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading