PIKSIJEVA BOMBA: Doveo veliko pojačanje - stigao ŠAMPION EVROPE!

Autor: Republika

Sport

20.08.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je ojačao svoj stručni štab dovođenjem Ljubinka Drulovića.

Republika

Foto: FSS

Dragan Stojković Piksi

Bivši reprezentativac SR Jugoslavije sa bogatom igračkom karijerom postaje član stručnog štaba "Orlova".

Drulovićev najveći uspeh ipak se desio tokom trenerskog rada, jer je sa selekcijom omladinaca popeo na vrh Evrope 2013. godine.

Republika

Foto: Starsport

Ljubinko Drulović

- Na poziv selektora, mog velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Dragana Stojkovića, prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom da budem deo stručnog štaba A tima - rekao je Drulović za sajt FSS.

- Imam ogroman motiv i nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom doprineti da se ostvari zajednička ambicija, a to je da se državni tim plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Verujem da imamo kvalitet za visoke domete, dobru atmosferu i dobar ambijent, što su uostalom pokazale i dve utakmice u martu - nastavio je Drulović.

- Pred reprezentacijom su novi izazovi i moramo biti maksimalno posvećeni i skoncentrisani. Moramo igračima pružiti što veću podršku kako bi zajedno zabeležili željene rezultate. Rad u Fudbalskom savezu Srbije mi nije nepoznat, proveo sam ovde zaista divne trenutke i kao reprezentativac i kao selektor omladinske selekcije sa kojom sam imao zadovoljstvo da postanem prvak Evrope. Još jednom hvala selektoru Stojkoviću na pozivu i ukazanom poverenju - zaključio je novi član stručnog štaba Dragana Stojkovića.

Srbija kvalifikacije za Mundijal u Kataru nastavlja u septembru kada je očekuju dva duela. Prvi, 4. septembra sa Luksemburgom u Beogradu, a drugi tri dana kasnije u Irskoj. Pre toga će 1. septembra Srbija igrati u Kataru protiv selekcije domaćina Svetskog prvenstva u meču koji nema takmičarski značaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading