SELEKTOR SRBIJE SE ČASTIO: Piksi kupio luksuznu vilu u CENTRU PARIZA!

Autor:

Sport

16.08.2021

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi kupio je vilu u Parizu gde će živeti sa porodicom!

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Cena ove nekretnine iznosi oko pet miliona evra, saznaje Kurir.

Dragan Stojković Piksi će promeniti adresu stanovanja u prestonici Francuske. Selektor Srbije je već dugo stanovnik Pariza, a došlo je vreme i da se preseli u unutar samog grada kako bi lakše obavljao svakodnevne poslove i ne bi gubio vremena u saobraćaju.

Kraj u kome će Stojković ubuduće živeti važi za elitni deo Pariza i tamo stanuju brojni sportski asovi, ali i zvezde šou biznisa. Iako je u centru Pariza, vila je izdvojena, a najbliža kuća do njih je udaljena nekoliko stotina metara, što im garantuje mir. Interesantno je da kuća poseduje i veliki bazen u svom kompleksu, nekoliko soba, kupatila i veliko dvorište, a Stojkovići su već počeli sa opremanjem i naručivanjem nameštaja, piše "Kurir".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Piksi živi na relaciji Beograd - Pariz, pa je tako prošle godine i u prestonici Srbije pazario kuću. Nakon što je pre tri godine luksuznu vilu na Dedinju prodao Dušku Tošiću za dva miliona evra, Piksi je odlučio da kupi trospratnicu u srcu srpske prestonice u kojoj ima dovoljno mesta za celu porodicu.

Taj obekat na tri sprata nalazi se na Dorćolu i biće dom svih Stojkovića kada budu u Beogradu. U komšiluku im se nalazi srpski košarkaš Marko Jarić, koji je izgradio vilu u blizini od tri miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading