A TAMAN JE STAO NA NOGE: Ronaldinjo ima velikih problema sa ALKOHOLOM!

Autor:

Sport

18.08.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera sveta, legenda Brazila, Ronaldinjo nikako da pobegne od problema od kada je prošle godine spao je najniže grane kada je završio u paragvajskom zatvoru zbog korišćenja lažnog pasoša.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ronaldinjo ne može da preboli smrt majke

Tada su brazilske vlasti prijavile da nekada najbolji fudbaler sveta ima samo šest evra na svom računu, a danas mediji pišu da je nekadašnji fudbaler Barselone stao na noge i da je ponovo - milioner.

Podsetimo se, slavni Brazilac je neko vreme proveo u zatvoru, a potom je zajedno sa bratom Robertom platio kauciju u visini od 1.600.000 dolara.

Od tada se Ronaldinjo branio iz kućnog pritvora, dok su njegovi advokati tvrdili da je razlog odlaska u Paragvaj bila promocija knjige "Genije života", kao i da bi učestvovao na jednom humanitarnom događaju.

Kada je konačno i izašao iz zatvora, u martu ove godine preminula mu je majka od posledica korona virusa.

Od tada su se u medijima pojavljivale informacije o Ronaldinjovom odavanju alkoholu.

- Svakog dana Ronaldinjo organizuje žurke. Počinje dan s vodkom, viskijem i džinom rano ujutru i ne prestaje da pije sve do sledećeg jutra. Pio je on i ranije, nije sporno, ali je problem što se posle smrti majke stvar izgleda otrgla kontroli - otkrio je anonimni izvor za brazilske medije.

Uprkos ovim probkemima, njegovo trenutno bogatstvo mediji u Brazilu procenjuju na oko 3.000.000 dolara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading