KLUŽ SVE PLATIO ZA SVOJE NAVIJAČE: Ulaz na stadion BESPLATAN - ČUĆETE SE U SRBIJI!

Autor:

Sport

15.08.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije u fudbalu, beogradska Crvena zvezda sastaje se sa rumunskim Klužom u utorak, 17. avgusta. Tada je na programu prvi meč u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Ispoštovali svoje navijače. 

U susret ovom meču, Kluž je pozvao pristalice da u utorak dođu na stadion, ali ne na "Rajko Mitić", gde će se meč odigrati, već na stadion svog kluba i da na velikom ekranu prate meč iz Beograda.

- U utorak, 17. avgusta, pozivamo vas da ponovo proživite jedinstveno iskustvo u Klužovoj porodici! Kao i poslednja evropska utakmica, i meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" biće emitovan uživo na džinovskom ekranu na stadionu "Konstantin Radulesku". Ekran će se nalaziti na terenu, s pogledom na tribinu I, a pristup obožavaocima će naravno biti besplatan. Sledećeg utorka vaši glasovi će se čuti čak i u Srbiji! Pobeda - stoji u obaveštenju rumunskog kluba.

 

 

Meč u Beogradu počinje u utorak u 21 čas dok će revanš biti sedam dana kasnije u Rumuniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading