OVO JE ZVEZDINA ŠANSA: Kluž BEZ TROJICE NAJBOLJIH stiže u Beograd!

Autor:

Sport

14.08.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu Crvene zvezde očekuje popravni na evropskoj sceni. Nakon eliminacije od Šerifa iz Moldavije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, crveno bele očekuju mečevi plej-ofa za Ligu Evrope protiv rumunskog Kluža.

Republika

Foto: Starsport

Ovo se treba iskoristiti. 

Prvi meč na programu je već u utorak na stadionu "Rajko Mitić" od 21 čas.

Elem, rumunski tim je juče pobedio Farul rezultatom 1:0, a ono što predstavlja problem je činjenica da će na megdan Zvezdi izaći bez dva igrača.

Iskusni vezni igrač Aleksandru Ćipćiju zadobio je povredu članka i gotovo sigurno neće nastupiti u prvom meču u Beogradu.

Takođe su i male šanse da zaigra i Klaudiu Petrila koji je na devet utakmica postigao tri gola.

Ono što se sigurno zna jesta da napadač Aleksandar Paun neće igrati na beogradskoj Marakani zbog suspenzije. Odnosno crvenog kartona koji je zaradio u 63. minutu meča sa Jang Bojsima. 

- Koliko sam shvatio, Ćipćiju je zaradio uganuće zgloba i izgubili smo ga. Petila je dobio bolan udarac u rebra i jako ga boli kada kašlje ili kada se smeje. Videćemo još na koje igrače možemo da se oslonimo za meč sa Zvezdom. Moram najpre da se konsultujem sa medicinskim timom - izjavio je trener Kluža Marijuš Šumudica.

Videćemo koliko će ovo uticati na fudbalere Kluža s obzirom da su ova trojica igrača jedni od najboljih u rumunskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading