STANKOVIĆ PREZADOVOLJAN MINIMALCEM: Ne možemo svaku utakmicu da dobijemo 5:0!

Autor:

Sport

06.08.2021

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda je uz dosta muke uspela da savlada ekipu Napretka iz Kruševca na svom stadionu, minimalnim rezultatom (1:0).

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Milan Đuričić Đumi

Iako je na "Marakani" zabeležen minimalac protiv Zvezdine "redovne mušterije" sa kojom ne zna za remi već duži niz godina, trener crveno-belih Dejan Stanković ističe da nema razloga za nezadovoljstvo. 

- Ja ću se umoriti da ponovljam da ne možemo da svaku utakmicu dobijamo 5:0. Napredak je imao svoju priliku sa pet metara, moglo je da bude sve još lošije. I 1:0 su tri boda, a takođe i 5:0 su tri boda. Pristup, mirnoća i presing su bili na zavidnom nivou. Imamo 25 igrača koje moramo rotirati kao danas - rekao je Dejan Stanković.

Stanković se zatim osvrnuo i na broj utakmica koji crveno-beli moraju da odigraju u razmaku od samo nekoliko dana. 

- - Moramo kalkulisati koga da odmaramo, mi imamo pritisak konstantan, mi svo toga svesni. Ali bitna je pobeda. Idemo dalje - zaključio je Dejan Stanković.  

Ekipa Crvene zvezde u narednim danima putuje u Moldaviju gde ih u utorak očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading