GOLMAN ŠERIFA ZA REPUBLIKU: Znam kako se igra pred punom Markanom - NAJAVIO IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

03.08.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Dušan Marković pred meč sa Zvezdom zna šta očekuje.

Republika

Foto: Starsport

Već je branio na Marakani.

Za nekoliko časova očekuje nas prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu srpshi šampion Crvena zvezda dočekuje moldavski Šerif na čijem golu će se naći Srbin Dušan Marković koji je pred ovaj meč dao izjavu za portal Republika

Marković (23) je prošle sezone odigrao 11 utakmica za Šerif, dok je u tekućoj upisao jednu u prvenstvu, odigrane 31. Jula na gostovanju Florestiju u pobedi 3:1.

On je pred meč na beogradskoj Marakani istakao da u redovima Šerifa vlada super atmosfera pred meč sa Zvezdom.

- Kod nas je super atmosfera, imamo četiri pobede u kvalifikacijama i sigurno je to neki znak da možemo da budemo konkurentni i u ovom meču. Mislim da smo svi dobro pripremljeni i dobro upućeni u sve što nas čeka - izjavio je Marković za naš portal. 

Za neke je pitanje favorita rešeno, to je beogradski klub, međutim u Tiraspolju ne misle tako. 

- Mislim da to zavisi od prve utakmice. Ali svakako na svom terenu imamo prednost.

Na pitanje da li su pred ovaj meč dobro analizirali crveno-bele, i gde vide šansu za eventualnu pobedu i kasnije prolaz, Marković ističe prednosti svog kluba. 

- Mislim da je najbitnija naša igra i disciplina. I da ako mi budemo na nivou iz prethodnih utakmica, možemo da se nadamo dobrom ishodu - uveren je mladi golman moldavskog kluba. 

Dušan je u mlađim danima nastupao i za Rad te vrlo dobro zna kakva je atmosfera na beogradskoj Marakani ali njegovi saigrači to još uvek nisu doživeli. 

- Da, znam kako je na Marakani. Saigrači nisu svesni tih stvari i nikad nisu igrali pred takvim ambijentom - rekao je Marković za Republiku. 

Na kraju je mladi golman i otrkio sa kakvom igrom i rezultatom bi bio zadovoljan na večerašnjem okršaju. 

- Iskreno ja iz svog ugla i poznavajući situaciju i kako je igrati na Marakani pred punim stadionom, bio bih zadovoljan nerešenim rezultatom i da odluku o prolazu prenesemo u Tiraspolj - zaključio je mladi golman Šerifa, Dušan Marković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading