U HUMSKOJ SE RAĐA PAKLENI TANDEM: Partizan će tek "cepati mreže"

Autor:

Sport

02.08.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač crno-belih veruje u njega.

Republika

Foto: Starsport

Crno-beli gladni golova.

 

Fudbaleri Partizana nastavili seriju pobeda. Crno-beli su u trećem kolu Superlige Srbije savladali Voždovac sa neverovatnih 4:0 i tako odradili veoma dobru pripremu pred meč sa ruskim Sočijem u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Jedan od golova na pomenutom meču postigao je i reprezentativac Mađarske - Filip Holender koji je svestan koliko je ova pobeda bitna za njegov tim. 

- Nije bilo lako, kako nama, tako i njima, ali pripremali smo se. To je fudbal, moramo da prihvatimo - istakao je Holender za klupski sajt.

Holender je takođe istakao da ga posebno raduje što su sve golove postigli različiti igrači.

- To je naš prepoznatljiv stil. Svi daju maksimum, svi žele da daju golove, da pobeđuju. Ja volim taj mentalitet, samo da nastavimo ovako.

Fudbaleri Partizana sastaće se u četvrtak sa ekipom Sočija iz Rusije u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

- Nimalo lak period za nas, imamo dosta utakmica, ali pripremamo se i već sad analiziramo Soči - rekao je reprezentativac Mađarske.

Za povratnika u ekipu, Rikarda Gomeša, koji mu je asistirao kod gola, Holender kaže da je fantastičan igrač.

- Mnogo mi je drago što je tu, jako je bitan za nas. Fenomenalno igra, dobro sarađujemo, samo da nastavimo - istakao je Holender.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading