JEDVA ČEKA DA ZAIGRA: Partizan dobio MEGA POJAČANJE pred Soči, Stanojević pronašao ZAMENU za Miljkovića!

Autor:

Sport

01.08.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pred važne mečeve za crno-bele.

Republika

Foto: Starsport

Desni bek Partizana Aleksandar Miljković

Povreda standardnog desnog beka Aleksandra Miljkovića napravila je veliki problem treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću, ali je za dvomeč sa Sočijem on rešen.

Naime, defanzivac Marko Živković konačno je odradio suspenziju koju je zaradio još 2014. godine u dresu Vojvodine, a u razgovoru za klupski kanal istakao je da jedva čeka da se nađe na terenu.

 Jeste baksuz, pre sedam godina sam kažnjen sa dve utakmice neigranja u Evropi i eto, potrefilo se da kaznu odradim baš protiv bivšeg kluba. Dosta je bilo, rećan sam što je baksuzluk iza mene i što smo prošli i nadam se da mi se ovako nešto više nikada neće ponoviti – kazao je Marko Živković, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

 

 

 Miljković se nažalost povredio, nije mogao u Slovačku , ja nisam mogao zbog kartona, ali Lutovac je odradio bez problema iako nije njegova prirodna pozicija. Ja sam za to vreme u Beogradu trenirao kako bih nadoknadio propušteno. Znate, bek se navikne na svoju aut liniju, kada pređeš na drugu stranu malo je drugačije, ali što se mora nije teško. Spreman sam za meč sa Voždovcem i iskreno, jedva čekam da istrčim na teren.

Podsetimo, Partizan od 21 čas dočekuje Voždovac u 3. kolu Superlige Srbije, a prvi okršaj sa Rusima na programu je u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading