OPET TAJ DRES SA BROJEM 32: Đurđević ponovo u Humskoj

Autor:

Sport

06.07.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac navijača Partizana opet na mestu uspeha.

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Đurđević

Fudbaler Sportinga iz Hihona Uroš Đurđević trenutno puni baterije za novu sezonu u Beogradu, a iskoristio je priliku da poseti stadion Partizana.

Reprezentativac Crne Gore je za Partizan nastupao u sezoni 2016/17, kada je sa "parnim valjkom" osvojio duplu krunu.

Njega je u Humskoj dočekao generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

Posle četiri godine, uspeo sam da, u vreme letnje pauze, sa ocem i mojim agentom Darkom Ristićem, iskoristim trenutak i dođem u Humsku, na kafu. Generalni direktor, Miloš Vazura nas je srdačno dočekao i tom prilikom uručio mi dres Partizana. Više od sat vremena proveli smo u ugodnom razgovoru i evocirali uspomene iz nestvarne sezone 2016/17, moje najuspešnije godine u dosadašnjoj karijeri. Iskreno se nadam da će vrlo brzo Partizan biti onaj stari - izjavio je Đurđević za klupski sajt.

 

Imao je šta da kaže o poseti ljubimca Grobara i Miloš Vazura.

- Uroš je neko ko je Partizanu mnogo dao sa generacijom koja je te godine osvojila duplu krunu, a koja mu je, zahvaljujući njegovom golgeterskom umeću, otvorila dalji fudbalski put. To je generacija koja je donela mnogo radosti svim navijačima i uvek je lepo evocirati uspomene - poručio je Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading