BJELICA SIGURNO NEĆE U ZVEZDU: Menadžer ga GURA u Partizan

Autor:

Sport

06.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Rašković insistira na Nemanjinom dolasku među crno-bele i to kao zajednički agent igrača i trenera Željka Obradovića.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Bjelica

Transfer Nemanje Bjelice u Partizan, o kojem ovih dana bruji svetska košarkaška javnost, gura poznati košarkaški menadžer Aleksandar Rašković, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf. Pritom je on direktna veza sa crno-belima jer taj agent već godinama brine o karijeri iskusnog krilnog centra, ali i Željka Obradovića, kojeg je upravo on nedavno doveo na klupu kluba iz Humske.

Prema daljim informacijama našeg lista, reprezentativac Srbije jeste odbio dve ponude nekadašnjeg prvaka Evrope, ali oko treće se razmišlja. Naročito posle razgovora sa svojim menadžerom Raškovićem, a navodno je novac prepreka jer je svestan da u Srbiji za dve godine ne može dobiti pet miliona evra, o kojima se spekuliše.

Bjelici je predočeno da bi igranje u Partizanu pod Žocovom komandom bilo dobro za njega jer mu budućnost u Majami Hitu i posebno NBA ligi nije svetla, a uz to ima i 33 godine. Pritom su Nemanja i Željko sarađivali u Fenerbahčeu. Posebno su im odnosi bili dobri u poslednjoj sezoni popularnog Profesora u Istanbulu jer je 2015. bio proglašen za MVP Evrolige i za najboljeg košarkaša u izboru Košarkaškog saveza Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Bjelica i Željko Obradović

Kako saznajemo, Beli će do kraja nedelje obaviti još nekoliko razgovora sa svojim menadžerom Raškovićem, trenerom Partizana Obradovićem, ali i predsednikom "parnog valjka" Ostojom Mijailovićem.

Fener kvari posao, a ne Zvezda

Jedino što bi moglo da pokvari plan oko povratka Nemanje Bjelice u srpsku košarku i dolazak u Partizan jeste Fenerbahče. Naime, prema informacijama našeg lista, turski velikan je kontaktirao sa iskusnim krilnim centrom i nude mu ugovor na dve godine. Posebna karta na koju idu jeste igranje u Evroligi i to što na klupi "kanarinaca" sedi Igor Kokoškov, selektor naše reprezentacije. S druge strane, prema informacijama iz izvora bliskog igraču, Crvena zvezda nije ni kontaktirala sa njim, te crveno-beli nisu na putu komšijama kako se smatra.

Povodom ovih saznanja, Srpski telegraf je juče kontaktirao i sa košarkaškim agentom Raškovićem, ali do zaključenja ovog broja on nije odgovorio na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading