GROBARI U DELIRIJUMU ZBOG REPREZENTATIVCA SRBIJE: Miljenik Delija POTPISUJE za Partizan - plata 5.000.000 evra!

Autor:

Sport

04.07.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili detalji, srpski košarkaš pred vratima Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Bjelica sa saigračima iz reprezentacije Srbije

Partizan je ovog leta već dogovorio dolazak Kevina Pantera, spekuliše se o tandemu koji bi mogao da pojača crno-bele, a "Hotsport" saznaje da je srpski reprezentativac Nemanja Bjelica na korak od Humske.

Naime, Partizan je bivšem asu Crvene zvezde najpre ponudio tri miliona evra za dvogodišnji ugovor, što je on odbio. Ipak, crno-beli su ostali uporni pa su ponudu "pojačali" na pet miliona evropskih novčanica, što zadovoljava apetite iskusnog krilnog centra.

Na taj način, Bjelica bi mogao da obnovi saradnju sa trenerom Željkom Obradovićem iz Fenerbahčea, koja je i rezultovala njegovim odlaskom u NBA, kao MVP Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Blizu Partizana - Nemanja Bjelica

Podsetimo, Nemanja Bjelica (33)) je nedavno završio epizodu u Majamiju, pre toga je "preko bare" branio boje Minesote i Sakramenta, a trenutno pokušava da pomogne "orlovima" da se plasiraju na Olimpijske igre u Tokio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
VLADA 011

04.07.2021 20:40

Pre par godina veliki kosarkasi i Bjelica i Teodosic sada je veliko pitanje kolika su oni pojacanja?Lose igre protiv Italijana nista bolje protiv Portorika i Filipina lose lose.Nemojmo biti odusevljeni ako se vrate u Partizan ili Zvezdu mozda gresim ali nema nista od njih.

Dejan

04.07.2021 21:12

Hahahahaha, 5 miliona hahahahahaha,za ovog balvana

Tale

04.07.2021 22:31

U delirijumu, nego šta! U transu i zanesenju! Jašta more! U euforiji i ekstazi! Planeta se trese! Ptice padaju sa drveća, ribe izlaze na suvo! Mesec se iskrivio, sunce se ugasilo! Zvezde žmirkaju u neverici!

Marko

05.07.2021 01:52

On je svoje odigrao..