SRBIN POTVRDIO! Partizan pred BRUTALNIM pojačanjem!

Autor:

Sport

05.07.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i raspalio maštu "Grobara".

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Micov i Miloš Teodosić

Učesnik Fajnal-fora Evrolige sa ekipom Milana Vladimir Micov potvrdio je da postoji kontakt sa Partizanom, uz poruku da crno-beli dres ne bi obukao zbog novca, već kako bi pomogao klubu.

– Da budem iskren, verovatno i ja čitam isto što i navijači. Upoznat sam sa svim glasinama. Mogu da kažem da određeni kontakti postoje, ali za sada nema ništa konkretno što mogu da kažem da sam dobio ponudu i da me je neko pozvao, ali ponavljam postoje ti neki određeni kontakti – otkrio je Micov za "Maxbetsport".

Potvrdio kontakt sa Partizanom - Vladimir Micov

Iskusni krilni košarkaš želi da pruži pomoć "parnom valjku", a primarni cilj mu nije finansijske prirode.

Uvek sam govorio da sam partizanovac, nisam to krio pa neću ni sada. Takođe sam govorio da ako se kockice poklope da ću rado doći u Partizan, ali nemam želju da dođem i samo budem tu. Ne želim da dođem u klub koji volim samo da bih uzeo neke pare. Želim da budem tu i da pomognem, a mislim da mogu da pomognem. Imam 36 godina, ali se osećam odlično i potpuno sam zdrav - poručio je Vladimir Micov.

Podsetimo, klub iz Humske je već angažovao Kevina Pantera, pa postoji mogućnost da on i Micov obnove sjajnu saradnju iz "grada mode" u prestonici Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading