PARNI VALJAK MELJE: Partizan se igrao fudbala, Pantić plesao po terenu, crveno-beli ispraćeni sa tri komada!

Autor:

Sport

04.07.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Krakoviju sa 3:0 u novom prijateljskom meču na pripremama u Sloveniji.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana

Partizan je odigrao najbolji meč u Sloveniji i potpuno je zasluženo slavio protiv nezgodnih Poljaka.

Crno-beli su u prvom poluvremenu bili maltene savršeni, a posebno se istakao Danilo Pantić koji je plesao po terenu i podsetio na svoje najbolje dane u Partizanu. Rikardo je na terenu proveo prvih pola sata i odmah je pokazao da će biti veliko pojačanje. Nije postigao gol, ali je spremio dve šanse Uroševiću i Markoviću.

Partizan je posle nešto sporijeg starta krenuo da ređa šanse pred golom Poljaka, ali do pogotka nisu mogli sve do 35. minuta kada je Urošević jedan odbitak sproveo u mrežu Krakovije za 1:0. Tome je prethodila sjajna akcija Markovića i Saničanina. Odlične prilike za Partizan imali su i Jojić i Pantić.

U 45. minutu najbolji pojedinac Partizana Danilo Pantić postiže gol, prošao je doskorašnji fudbaler Čelsija golmana i rutinski poslao loptu u mrežu. Njega je sjajno uposlio Saša Zdjelar.

Prvu šansu u nastavku imao je Samed Baždar.. Milan Smiljanić je osvojio loptu na polovini rivala, odmah prosledio za Baždara koji je gađao donji levi ugao, ali je golman Krakovije uspeo da zakači loptu i sačuva mtrežu.

Ubrzo Partizan, ipak, stiže do trećeg gola. Terzić je izveo korner, a Smiljaić i Urošević su makstoski iskombinovali po desnoj strani, usledio je centaršut za Ostojića koji iz dva pokušaja uspeva da savlada protivničkog golmana  za 3:0.

RepublikaFoto: FK Partizan
Može da bude zadovoljan... Aleksandar Stanojević

Zanimljivo, Baždar je u 30. minutu ušao umesto Rikarda, u 60. minutu izašao iz igre, priliku je dobio Štulić, ali se petnaest minuta kasnije vratio na teren umesto Pavlovića, pa su crno-beli u finišu igrali sa napadačkim tandemom Štulić-Baždar.

U poslednjih petnaestak minuta ove utakmice najveću pažnju privukao je fudbaler Krakovije, Brazilac Rivaldinjo, koji je sin proslavljenog brazilskog reprezentativca Rivalda.

Odmah je Rivaldinjo počeo da preti, najpre je golman Stevanović na vreme istrčao, a minut kasnije Brazilac je pokušao sa dvadesetak metara da ga iznenadi, ali je loptu poslao preko gola.

Ipak, do kraja promena više nije bilo, pa je Partizan stigao do ubedljive pobede, a igra crno-belih može da raduje sve navijače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading