SPALI NA NISKE GRANE: Bivši srpski Superligaš blizu KOLAPSA, traže igrače preko APELA NA FEJSBUKU!

Autor: Republika

Sport

02.07.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Dinamo iz Vranja ispao je u treći rang srpskog fudbala i kuburi sa fondom igrača u ekipi.

RepublikaFoto: Starsport
Ne tako davno - Utakmice Dinama u Superligi protiv Partizana

Klub čije je zaštitno lice bio kotroverzni Dragan Recko Antić je prinuđen da preko Fejsbuka poziva sve bivše igrače sa namerom povratka da dođu na prozivku pred start priprema za narednu sezonu.

Predsednik Marko Antić navodi se da će na prozivci 9. jula biti predstavljena nova klupska uprava, šef stručnog štaba, a da svi oni koji su ponikli u Dinamu ili za njega navijaju mogu da se jave na trening. Ko god želi, može da proba da se nametne timu koji je nedavno igrao Superligu.

 

Kako je treći rang srpskog fudbala neprofesionalan, svi važeći ugovor iz prethodne sezone raskidaju se kada ekipa ispadne u tu ligu. Takva je situacija i sa Dinamom, koji trenutno nema formiran igrački kadar, pa ostaje da se vidi kako će Vranjanci rešiti veliki problem pred novu sezonu.

Ekipa iz Vranja je sezonu 2018/19 provela u elitnom rangu. Tada su nakon prvih 30 kola zauzeli 15. mesto, popravili se za jednu poziciju u plej-autu, a onda u baražu eliminisani od Inđije.

U nedavno završenoj sezoni, tokom koje je čak osam timova ispalo iz Prve lige Srbije, zauzeli su 13. poziciju sa šest bodova manje od pančevačkog Železničara koji je ostao u ligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading