TRESE SE MARAKANA: Umesto Prijovića, Zvezda dovodi GOLGETERA Šahtjora

Autor:

Sport

23.06.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije se okrenuo novom rešenju na mestu centarfora.

RepublikaFoto: Starsport
Prepun stadion "Rajko Mitić"

Dugo očekivani transfer Aleksandra Prijovića u redove Crvene zvezde je, nažalost po navijače kluba sa "Marakane", propao, ali crveno-beli nisu sedeli skrštenih ruku, već su odmah naciljali novu metu.

U pitanju je Olarenvaju Kajode, napadač Šahtjora iz Donjecka, prenosi dobro obavešteni "redstarbelgrade".

Nigerijac je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sivasu za koji je na 39 mečeva postigao 11 golova, ali je briljirao u Ligi Evrope, gde je na pet utakmica četiri puta zatresao mrežu.

Ofanzivac Šahtjora se najbolje snalazi na poziciji centarfora, ali po potrebi može da odgovori i na zahteve po krilima, s obzirom na to da je veoma brz, a visok je 176 centimetara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Olarenvaju Kajode slavi gol u dresu Sivasa

Kajode ima 28 godina, a najbolje partije je pružao između 2015. i 2017. u dresu Austrije iz Beča, za koju je postigao 35 golova. Ti nastupi su ga preporučili Mančester sitiju koji ga je kupio za četiri miliona evra.

Međutim, na "Etihadu" se nije dugo zadržao, već je prvo pozajmljen Đironi, a potom i Šahtjoru koji ga je kasnije i otkupio.

Kajode je za reprezentaciju Nigerije odigrao četiri utakmice, ali nije uspeo da postigne debitantski gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading