IMA DA PRŠTI: Crveno-beli obelodanili plan priprema

Autor:

Sport

22.06.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su u utorak, 22. juna, započeli pripreme za novu sezonu, a dva dana kasnije putuju u Austriju, gde će boraviti do 9. jula i odigrati četiri kontrolne utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Prva grupa crveno-belih fudbalera je na dan prozivke prošla lekarske preglede, a sutradan će preglede obaviti i ostatak ekipe.

Ekspedicija Crvene zvezde će u Austriji boraviti u gradu Štegersbahu, a izabranici Dejana Stankovića će tokom boravka u Austriji odigrati četiri pripremne utakmice.

Prvo će 28. juna igrati protiv GAK-a u Ditersdorfu, pa će 1. jula u Sohau odmeriti snage sa Arisom. Četiri dana kasnije u Obervartu će im rival biti Arges, dok je za 8. jul zakazana generalka protiv Šturma na "Merkur Areni" u Gracu.

Zbog restriktivnih mera, fudbaleri će se testirati pred polazak u Austriju, kao i pred svaku utakmicu, a zatim i pred povratak u Srbiju 9. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading