ERUPCIJA ZA LIGU ŠAMPIONA: Crno-beli OTPALI, Zvezdino NAJVEĆE letnje pojačanje POTPISUJE trogodišnji ugovor!

Autor:

Sport

22.06.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se još samo dogovor sa Arapima.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde

Srpski napadač Aleksandar Prijović nikada nije bio bliži Marakani. Naime, grčki mediji pišu da je njegov bivši klub PAOK odustao od angažovanja nekadašnjeg srpskog reprezentativca koga od potpisa za Crvenu zvezdu deli još samo dogovor o raskidu saradnje sa Al Itihadom.

Naime, solunski crno-beli su odlučili da se pojačaju iz lisabonskog Sportinga, meta je Andraž Šporar, a pritom u sastavu već imaju napadača sličnog profila Prijovićevom (Krmenčik).

Što se tiče Srbina, očekuje se da on u naredne dve-tri nedelje raskrsti sa Arapima, što bi otvorilo prostor da bez obeštećenja potpiše trogodišnji ugovor sa aktuelnim srpskim šampionom, najkasnije do sredine jula.

RepublikaFoto: Starsport
Stiže na Marakanu do sredine jula - Aleksandar Prijović

Podsetimo, crveno-beli već duže vreme jure Prijovića koji verovatno neće biti u potpunosti spreman za mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija ili Kairata. Ipak, očekuje se njegov ogroman doprinos u poslednje dve runde, kada će Zvezdu i čekati najveći izazovi u trci za novi plasman u elitno takmičenje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading