BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ U 76. GODINI DOBIO BLIZANCE: Prelepa glumica otkrila INTIMNE detalje odnosa sa njim i njegovom porodicom!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.06.2021

09:25

Otkrila je kako se slažu!

Tanjug/R. PRELIĆ
Njen bivši muž ima blizance!

Bivši muž Snežane Savić, reditelj Dragoslav Lazić, nekoliko godina od razvoda oženio je glumicu Draganu Turkalj, sa kojom je blizance dobio u sedamdeset šestoj godini.

Bivši muž Snežane Savić u braku sa njom dobio je ćerku Anitu, koja je krenula majčinim stopama i danas je uspešna glumica. Ipak, brak Snežane i Dragoslava nije potrajao, a samo nekoliko godina od razvoda reditelj je pronašao novu ljubav. Sa Draganom Turkalj, Dragoslav venčao se u Koraćici u kući njihovog kuma Velimira Bate Živojinovića, a crkveno venčanje odigralo se 2003. godine. Mališani Iskra i Lazar na svet su došli posle deset godina ljubavi, posle duge borbe para za potomstvo.

- Kako da ne budemo srećni i nasmejani kada smo našu „zlatnu decu“ čekali čitavu jednu deceniju. Ništa nam nije teško. Posao i privatnost savršeno uklapamo - rekla je za magazin "Hello!" jednom prilikom Dragana.

Kako je ćerka Snežane Savić rođenjem blizanaca postala starija sestra, glumica je otkrila u kakvim je odnosima sa porodicom svog bivšeg supruga.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom - rekla je Snežana za "Blic" i dodala:

- Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke.

Komentari (0)

Loading