VAZURA BACIO GROBARE U TRANS: Partizan pravi DRIM-TIM, dve BOMBE za titulu stižu u Humsku!

Autor:

Sport

22.06.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli naciljali pojačanja, direktor otkrio detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Direktor Partizana Miloš Vazura

Direktor Partizana Miloš Vazura najavio je na prozivci ekipe da će crno-beli u narednih nekoliko dana dovesti bar dva pojačanja, a u pitanju su stranci.

Takođe, on je poručio da će "parni valjak" napraviti tim za titulu, koja se u Humskoj čeka od 2017. godine, a govorio je i o transfer-listi.

Doveli smo već neke igrače, a pregovaramo sa dvojicom igrača koji su blizu potpisa. To su igrači koji nisu slobodni, bilo je najave da će već doći, ali mislim da će u naredna tri-četiri dana biti u klubu. To su stranci i imaju klubove, zato toliko traje - počeo je Vazura, pa dodao:

Doveli smo Danila Pantića da opet bude deo Partizana, sada će pokazati više nego na pozajmici, tu je i Saničanin kao slobodan igrač i sa njim smo pričali još od marta i od njih dosta očekujemo. Dolaze i kao što rekoh i dvojica stranaca - sigurno do kraja nedelje.

RepublikaFoto: Starsport
Pantić dogovoren, čekaju se ostale novajlije

Što se tiče odlazaka, spisak je dugačak.

- Velika je transfer lista, neki su na prodaju, nekima smo se zahvalili kao što je Denis Stojković, Luka Cucin i još neki mladi igrači. Moramo da smanjimo troškove, da neke igrače prodamo ili nađemo rešenja - pozajmice, imamo tri-četiri fudbalera koja su višak - kazao je Vazura, a zatim pojasnio da se sa igračima pregovara oko produžetka ugovora, ali uz smanjenje plate.

Videćemo koliko će fond plata biti smanjen, krenuli smo da smanjujemo, to mora tako, ali moraćemo da platimo i obeštećenja i to su transferi u koje moramo da uložimo ako hoćemo da se borimo za titulu i Evropu. Napravićemo dobar tim i biće to jedan od boljih timova u poslednjih par godina. Iliev radi težak posao, pregovara i ako uspemo da odradimo ta dva igrača - to će biti njegovom odlukom - jasan je Miloš Vazura.

Inače, prvotimcima Partizana i treneru Aleksandru Stanojeviću se obratio i prvi čovek kluba Milorad Vučelić, a "parni valjak" u prethodne dve sezone nije uspeo da u Humsku donese trofej. Grobari silno žele da se to promeni, već u narednoj kalendarskoj godini...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Seljak

23.06.2021 06:53

Партизан годинама нема бекове, зато и нема резултате. Брзи спољни играчи су основа сваког озбиљног тима, чак и у зонским лигама, да не причам о врхунским светским тимовима. Могу да доведу најбоље светске нападаче и везисте, опет неће узети ни један трофеј. то зна сваки приучени тренер општинске лиге, па ме чуди да ови што од тога живе не знају. Ови бекови који сада играју не могу играти ни у зони а камоли у првој лиги.