TOŠIĆ SE VRAĆA NA MESTO USPEHA? Miljenik Grobara kao iz TOPA - naravno, to je moj klub!

Autor:

Sport

20.06.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se miljenik Juga i izneo svoje dugoročne planove.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši as Partizana Zoran Tošić

Grigori Babajan, bivši trener kazahstanskog Tobola, pre par dana je otišao put Moskve kako bi "pojačao" stručni štab ruskog tima, a to je otvorilo pitanje da li će istim stopama i nekadašnji as Partizana Zoran Tošić.

Bambi je odgovorio kako bi mu bila velika čast i zadovoljstvo da se, po okončanju igračke karijere, oproba na klupi kluba u kome je ostavio dubok trag.

- Drago mi je zbog njega, jer ga doživljavam kao stručnjaka sa sjajnom budućnošću. On je otvorena osoba, to sam shvatio iz samo dva meseca rada sa njim. O njemu mogu da kažem samo pozitivne stvari, a CSKA voli da poziva mlade i perspektivne trenere. On je poput Leonida Sluckog. Mislim da je Babajan sposoban da vrati CSKA na prethodni nivo zajedno sa Aleksejem Berezutskim.  Iznenadio sam se što je sredinom sezone odlučio da pređe u CSKA, međutim, s druge strane, razumem da takvu šansu ne treba propustiti. Tokom ova dva meseca video sam kakva je osoba i trener, tako da sam siguran u njega - rekao je Tošić, pa dodao:

Nije se konsultovao sa mnom. Koliko sam razumeo, opcija sa prelaskom u CSKA pojavila se pre nekoliko dana, odmah posle utakmice sa Astanom, 13. juna je odleteo na pregovore, tako da nije bilo mogućnosti za razgovor.

Za kraj, Srbin je upitan da li će i on nekada put prestonice Moskve u sličnoj ulozi.

Dok sam još uvek fudbaler, nadam se da ću nastaviti sve dok mi zdravlje to dozvoljava. Posle toga, naravno, videćemo. Mnogo volim taj klub. Naravno, posle fudbala razmišljaću o drugom poslu. Ako neka ponuda dođe od CSKA, biće mi veoma drago - jasan je Zoran Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading