BOMBA SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA: Zvezdina najveća želja PRISTALA do dođe u Beograd

Autor:

Sport

22.06.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije polako, ali sigurno, privodi posao kraju.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić"

Crvena zvezda godinama unazad traži levog beka koji bi bio dostojna konkurencija Milanu Rodiću, a ovog leta je posao još teži, pošto pod hitno mora da se nađe čovek koji će biti zamena za povremenog reprezentativca Srbije koji će napustiti "Marakanu" po završetku evropskih kvalifikacija.

Izbor odgovornih ljudi iz Ljutice Bogdana je pao na Hoana Mohiku iz Đirone.

Kolumbijski reprezentativac je prethodnu sezonu proveo na pozajmicama, u Atalanti i Elčeu. U španskom timu je igrao odlično, ali Elče ne želi da ga otkupi po unapred dogovorenoj ceni od 2.500.000 evra, pošto mu ugovor ističe na kraju sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoan Mohika protiv Barselone

Tu se u priču uključila Crvena zvezda koja je spremna da ga angažuje, a kako pišu španski mediji, Mohika je pristao da dođe u Beograd. Prvenstveno, jer mu se sviđa ideja da zaigra u grupnoj fazi nekog od UEFA takmičenja.

Naravno, ni crveno-beli neće pristati da plate dva i po miliona evra, ali na "Marakani" veruju da mogu da prođu znatno jeftinije.

Problem za Zvezdu bi moglo da predstavlja interesovanje finansijski moćnijeg Trabzona, ali Turci imaju manje šanse jer igraju samo kvalifikacije za Ligu konferencija.

Dakle da rezimiramo, Mohika je veoma blizu dolaska na "Marakanu", a ostaje pitanje kako će transfer biti realizovan, da li kroz neki vid pozajmice sa kasnijim otkupom ili će šampion Srbije morati da se "isprsi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading