ZVEZDA ODUSTALA OD POJAČANJA: Ne žele da uđu u VELIKE PROBLEME!

Autor: Republika

Sport

21.06.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izjavi Zvezdana Terzića, Crvena zvezda neće po svaku cenu juriti Nenada Krstičića, člana AEK-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion "Rajko Mitić"

Krstičić je trenutno u Beogradu sa porodicom, zbog koje je upravo u upao u problem sa upravom AEK-a. Čelnici grčkog kluba nisu dozvolili fudbaleru da vidi najmilije tokom šest meseci, što je razljutilo bivšeg igrača Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstičić u dresu Zvezde

Vladan Milojević je seo na klupu AEK-a, ali ni on ne može taj problem da reši. 

Terzić ističe da ne želi loše odnose sa grčkim kubom i kvari dobru saradnju:

- Zanima nas Krstičić, ali samo ako iz porodičnih razloga napusti AEK. Mi sa svoje strane ne možemo da platimo transfer. Niko u Evropi neće plaćati obeštećenje za 31-godišnjeg igrača. Poštujemo AEK i gostpodina Melisanidisa (vlasnik kluba, prim.aut) i želimo da imamo dobre odnose sa njima. Nećemo imati nikakvo učešće u tom poslu dok Krstičić ne reši svoj problem sa AEK-om. To je nešto o čemu trenutno ne razmišljamo, jer imamo sjajan tim i puno igrača. Ponavljam da ne želimo da pokvarimo odnos koji imamo sa AEK-om - rekao je Terzić za Gazetu.

Krstičić je u AEK otišao u januaru 2019. godine za obeštećenje od 500.000 evra i stavio paraf na tri i po godine ugovora. Do isteka je ostalo još godinu dana, ali deluje da će vezanost igrača za porodicu biti ključna u tome da dođe do prevremenog raskida saradnje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading