PODVIG LEKARA POSLE ZLOČINA U ZABLAĆU KOD ČAČKA: Isečenu trudnicu OTRGLI OD SMRTI, i beba van životne opasnosti

Autor:

Hronika

22.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetogodišnja Danijela K., koju je bivši suprug u Zablaću kod Čačka iskasapio nožem, a povredio i njihovog 11-godišnjeg sina, probudila se iz kome i u stabilnom je stanju.

RepublikaFoto: Društvene mreže

MNOGO ISKRVARILA

- Pacijentkinja je svesna i stabilno. Mnogo je iskrvarila, stoga je urađena transfuzija krvi. U pitanju su izuzetno teške povrede stomaka i creva. Kad prođe određeni period nakon operacije, možemo reći da je van životne opasnosti. Ali nadamo se najboljem. Lekari su uspeli da sačuvaju i njenu trudnoću. Operacija je potrajala nekoliko sati - potvrđeno je u opštoj bolnici u Čačku.

Njen suprug Radoje (44) izvršio je samoubistvo i pronađen je prekjuče u blizini porodične kuće, u kojoj se desila ova tragedija. On je više puta prijavljivan policiji zbog nasilja u porodici, imao je zabranu prilaska, a pre nepunih mesec dan pokušao je da zapali kuću u kojoj su tada bili supruga i deca. Posle toga je smešten u ludnicu, a čim je pušten, nasrnuo je na nesrećnu ženu.

Dok je trajao razvod, on je često dolazio do kuće i pretio Danijeli, s kojom ima četvoro dece. Naočigled komšija, on je nožem ubo nesrećnu ženu u stomak, a onda je isekao po rukama i sina, koji je pokušao da odbrani majku. Bukvalno ju je rasporio i pravo je čudo kako su lekari uspeli da joj spasu život, komentarišu poznanici ove familije.

- On je nebrojeno puta do sada prouzrokovao incidente zbog kojih ni nesrećna žena, a ni nemoćna deca nisu mogla da žive na miru - svedoče meštani.

RepublikaFoto: Društvene mreže

Trezan bio duša od čoveka

Radoje je odmah posle napada pobegao preko njiva s užetom u ruci, pa se epilog mogao naslutiti. Meštani su među drvećem videli njegovo telo, ali su mislili da se radi o majici koju je vetar okačio na granu.

Troje preostale maloletne dece noć je provelo u kući kod komšija, koji nezvanično kažu da je zabrinjavajuće što nije reagovao centar za socijalni rad s obzirom da se radi o maloletnoj deci trenutno bez roditeljskog nadzora.

- Radoje je trezan bio duša od čoveka, a kad popije, nije znao za sebe. Supruzi je pijan jednom slomio ruku - govore komšije.

Međutim, kako je uvek prolazio s blažim opomenama, tako je i sada Radoje K. pušten sa odeljenja psihijatrije, a onda je tu šansu iskoristio i ponovo napao suprugu.

UMALO SIROČIĆI

Jedan meštanin Zablaća ispričao je horor kroz koji su žena i deca prošli noć pre zločina u kojem je upotrebio nož.

- Veče pre zločina je lupao na vrata, ali mu uplašena žena, naravno, nije otvorila. Ostao je tu do jutra i kada su deca otvorila vrata, on je uleteo i napao nesrećnicu. Uzeo je nož i ubo je u predelu stomaka - ispričao je meštanin.

Komšije kažu i da je kod ove porodice zbog nasilja policija intervenisala više od 20 puta.

- Plašili smo se da neće stati dok je ne ubije. Laknulo nam je kada nam je policija javila da je nađen obešen u šumarku nedaleko od porodične kuće. Umalo da četvoro dece ne ostane i bez majke, zaista strašno - kaže jedan od komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading