ZVEZDAŠI U ŠOKU: Borjan PROPUŠTA prvi meč u sezoni

Autor:

Sport

21.06.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde neće biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću od samog starta nove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Golman šampiona Srbije Milan Borjan dobio je produženi odmor zbog reprezentativnih obaveza, pa će se pripremama priključiti sa nekoliko dana zakašnjenja.

Dejan Stanković će u utorak napraviti prozivku, a prva dva dana priprema će na "Marakani" proći u redovnim medicinskim pregledima i testovima.

Fudbaleri Crvene zvezde će potom od četvrtka, 24. juna, kada i putuju u austrijski Štegerbah, početi sa ozbiljnim radom.

Međutim, u avionu se neće naći kapiten crveno-belih, već će se on ekipi priključiti četiri dana kasnije, što automatski znači da će propustiti prvu utakmicu u novoj sezoni, protiv GAK-a iz Graca.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Zvezda će posle meča sa GAK-om, do kraja priprema, još odmeriti snage sa Arisom, Arđešom i Šturmom iz Graca, što će biti generalna proba pred prve takmičarske susrete.

Osim Borjana, jasno je da će se ekipi kasnije priključiti i Aleksandar Dragović koji je još uvek na Evropskom prvenstvu sa reprezentacijom Austrije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading