(FOTO) MNOGO SMO PLAKALI! Oglasila se i majka Tanje Savić, pa otkrila GDE ĆE ŽIVETI DEČACI!

Autor: Republika

Zabava

21.06.2021

12:52

Posle 15 meseci njeni unuci stižu kući!

Printscreen
Napokon dovodi decu kući!

Tanja Savić je posle 15 meseci borbe konačno uspela da povrati svoje sinove Maksima i Đorđa, pošto ih je njen suprug Dušan Jovančević. 

Njena majka Živana ne krije da je presrećna što će konačno ugledati svoje unuke. Ona objašnjava da je trenutak kada joj je Tanja saopštila da je u zagrljaju svojih sinova bio toliko emotivan, te da su svi plakali.

- Presrećna sam, brat i sestra su otišli po nju. Čule smo se juče poslednji put kada je krenula. Čim se sve završilo prvo je sa mnom podelila najsrećnije trenutke. Bilo je jako emotivno, plakala je, plakali smo svi. Ne znam šta da vam kažem, presrećna sam, unuke nisam videla 15 meseci. Svi su otišli po nju, brat, sin, snaja. Pravićemo kod kuće doček, moramo proslaviti njihov povratak. Napravićemo jedno malo porodično slavlje – priča Tanjina mama i objašnjava da će pevačica sa naslednicima živeti u stanu u Smederevu koji je ranije kupila:

- Oni neće živeti sa nama, živeće u svojoj kući u Smederevu. Čim Tanja sleti na aerodrom, oni će pravo tamo otići.

instagram.com/tanja_savic_private
Njena majka je presrećna!

-Kako je on otišao sve joj je krenulo na bolje u životu. Šta da vam kažem, on je jedan veliki manipulator, čas priča jedno, čas drugo. Ne znam ništa o njihovom odnosu, zabranjeno mi je o tome da pričam - rekla je Živana za 24sedam.

Budući da su Maksim i Đorđe proveli više od godinu dana u Australiji, njihovu baku smo upitali šta misli kako će se snaći i da li će moći da se priviknu na drugačije okruženje, a ona nam kaže da će to biti vrlo jednostavno, s obzirom na to da su u Srbiji boravili duže nego u inostranstvu.

- Zašto da im ne prija ovde? Oni su živeli više ovde nego u Australiji. Nastaviće svoje školovanje u školama gde su i ranije učili - kaže ona i ističe da na postoji finansijska barijera koja bi pevačicu sputavala da se izbori i obezbedi normalan život svojim naslednicima:

instagram.com/tanja_savic_private
Uskoro stižu!

- Zašto da ne. Tanja je moja lavica, ona se lavovski bori za svoju decu, neće biti nikakvih poteškoća sa finansijama.

Komentari (0)

Loading