J*BI MAGARE DOK JE U BLATU: Šok komentar bivšeg reprezentativca na Zvezdinu DOMINACIJU u srpskom fudbalu!

Autor:

Sport

14.06.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Starsport
Duel Natha i Gobeljića na Večitom derbiju

Crvena zvezda je savladala Partizan boljim izvođenjem penala u finalu Kupa Srbije, a bivši reprezentativac naše zemlje Rade Bogdanović uspeh crveno-belih okarakterisao je frazom "j*bi magare dok je u blatu".

- Finalna utakmica je uvek teška, tu se ide na rezultat kako bi se uzeo trofej. Kvalitet fudbala je bio loš, to je bilo veoma uočljivo. Što se tiče same Crvene zvezde, biću prost. Zvezda se nalazi u situaciji po onoj narodnoj "J*bi magare dok je u blatu" - ocenuo je Bogdanović, pa se posvetio izjavi Vladimira Stojkovića da mogu da ga siluju ako Partizan ne osvoji kup:

- To je normalno da pred velike utakmice dođe do reči koje će zapaliti atmosferu. Ukoliko ostane u granicama lepog ponašanja, to može biti i dobro. Međutim, kod nas to uvek ode van sportskih okvira. Igrači umesto da dođu u fokus dobrim igrama, potezima tempu, oni se ističu nemilim scenama i dresu koji nose - podvukao je Rade Bogdanović.

Njegov osvrt na završmicu sezone u srpskom fudbalu možete pogledati u videu, od 02:50.

Četa dejana Stankovića je tako stigla do prve duple krune još od 2007. godine, ali je Bogdanović, u svom stilu, izneo salvu kritika na račun srpskog šampiona, dok nije štedeo ni crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Marko

15.06.2021 20:04

PARTIZAN NIJE DOZVOLIO DA BUDE PRAVI FUDBAL UVEK PROTIV ZVEZDE IGRAJU GRUBO,DALI SAKAMA,RECIMA I POMOCI SUDIJA..STANKOVIC JE ZNAO OSOBINE UPRAVE PARTIZANA PA IZJAVIO POBEDA NEKA BUDE DALI CE MEC BITI DOBAR ILI LOS...

Melbourne

16.06.2021 02:36

Pravilno: tovari magare dok je u blatu!