VUČIĆ O DEŠAVANJIMA U NOVOM SADU: Tamo je džipom bio samo gospodin Đilas

Autor: Republika

Vesti

14.06.2021

20:28

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Brisela, i tom prilikom komentarisao dešavanja u Novom Sadu i naslovnu stranu opozicionog dnevnog lista "Danas".

printscreen/TVPink
Aleksandar Vučić

Kako je Vučić istakao, suština je da su u osam opština održani izbori za mesne zajednice, a da je u 95 odsto mesta pobedio SNS.

- Suština je u tome da su juče u osam opština održani izbori za mesne zajednice. Koliko sam obavešten, 95 odsto mesta pobedio je SNS. U Novom Sadu u 39 od 42 pobedio je SNS. Pobedio je sve kandidate - istakao je Vučić i dodao:

- Kažu to nisu izbori političkih partija, ma nemojte. Koga su kandidovali. Da znaju, džipom u Novom Sadu bio je samo gospodin Đilas. Moj brat nema džipa i nikada nije imao. Od političara bio je samo Dragan Đilas u džipu.

Kako kaže Andreju Vučću su zamerili, što je njegov brat, i što se pred izbore u trećem redu, potpuno skromno, slikao sa članovima SNS.

- Čovek je kriv što je kao član Glavnog odbora stranke otišao i razgovarao sa aktivistima. On može da kaže ja sam tu, podržavam svoga brata i to je to. Zašto to naglašavam na ovakav način? Šta treba, da mu bude zabranjeno kretanje, da mu kažu ne smeš da budeš u Novom Sadu, u Beogradu. To je suština svega. A video sam u ovim novinama i kako mi je neki penzioner iz Niša vratio neke zarđale kašike. To je vezano za Vojislava Šešelja i 1992. godinu. Uzgred, tada nisam ni bio član nijedne partije. Nisam nikada negirao čemu sam pripadao i što sam voleo svim srcem. Znate zašto ovo objavljuju, zašto što su penzije sada 30 odsto više - rekao je Vučić.

Komentari (5)

Loading
Zeljko

14.06.2021 21:19

Pa naravno kad jedino Đilas ima džip, tačnije džipove odnosno vozni park.

Srdjan

14.06.2021 21:37

Kada više ne mogu da napadaju predsednika, onda krenu na njegovog sina! Zanemaruju svoje lopovluke, bahatost, pa to prepisuju da i Andrej radi. Vidno je kako se Andrej ponasa i da svoj novac posteno zaradjuje i kada god moze dolazi kako bi pomogao u odborima organizacije za svoju drzavu

Jug

14.06.2021 22:47

Ovo je sad već terorisanje predsednika i njegove porodice. Sramota. Da li iko može ovakvim ponašanjem da osvoji simpatije?

Dušan

15.06.2021 08:40

Pa ko će drugi da mafija i da se ponaša bahato do Dragan Đilas!