VELEOBRT! Napadač ipak OSTAJE u Zvezdi!

Autor:

Sport

12.06.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da je na izlaznim vratima crveno-belih, ali je usledio preokret.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde slave osvajanje Kupa Srbije

Napadač Crvene zvezde Nikola Krstović, jedan od junaka penal serije finala Kupa Srbije protiv Partizana, izrazio je želju da naredne sezone ostane na Marakani i pokuša da se izbori za mesto u timo kod trenera srpskog šampiona Dejana Stankovića.

Naime, mladog reprezentativca Crne Gore želeli su da pozajme niški Radnički i novi superligaš Kolubara, a bio je na radaru timova iz inostranstva. Ipak, on planove vezuje isključivo za naš najtrofejniji klub.

Ništa ne znam o odlasku. Ni sa kim se nisam čuo, niti me je ko kontaktirao. Želim u Zvezdi da nastavim gde sam stao i da se na pripremama nametnem timu za sledeću sezonu. Nijedan drugi klub me ne zanima. Ništa ne bi promenila ni inostrana ponuda. Želim da ostanem na Marakani - rekao je Krstović za "Sportski žurnal"

RepublikaFoto: Starsport
Ne mrda sa Marakane - Nikola Krstović

Kada je upitan koga želi za rivala u nastupajućim kvalifikacijama za Ligu šampiona, Krstović je dao zanimljiv odgovor.

- Voleo bih da nam žreb za rivala dodeli Dinamo iz Zagreba. Da pokažemo i da se svi opet uvere koliko smo kvalitetna ekipa - nema dilemu napadač Zvezde koji će i sledeće sezone važiti za bonus igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading