SMS OKRUŽEN ŠIPTARIMA? Član "Orlova" možda saigrač sa ŠAĆIRIJEM, Ramadani usred priče!

Autor: Republika

Sport

07.06.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lacio je ušao duboko u pregovore sa Mauricijom Sarijem i italijnski mediji su odmah krenuli sa glasinama oko potencijalnih pojačanja.

Sergej Milinković-Savić

"Korijere delo sport" navodi da se nekoliko imena spominju kao mogući novi igrači Lacija.

Prvog su naveli Albanca Elseida Hisaja, koji je napustio Napoli i ima status slobodnog igrača. Desno krilo može besplatno da dođe u Rim, ali se za njega interesuje i Fiorentina. Hisaj je ostavio "violu" po strani.

Sergej Milinković-Savić može da dobije pojačanje u vidu saigrača iz reprezentacije Nikole Maksimovića, takođe igrača Napolija. Maksimovićev agent Fali Ramadani je pregovarao sa Milanom, ali su se svi planovi izjalovili, piše dalje "Korijere delo sport". Podrazumeva se da će igrati zajedno ukoliko SMS uopšte ostane u Laciju.


Navode se još dva poznata imena. Krilo Verdera Milot Rašica, čiji je klub ispao iz Bundeslige, aima ugovor do 2022. godine, kao i Švajcarac Đerdan Šaćiri.

Šaćiri sa 29 godina ima malo prostora u Liverpulu, napunio je već 29 godina. Momku rođenom u Gnjilanu ugovor mu ističe 2023. godine, u Laciju ga smatraju za okosnicu prelaznog roka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading