ŠOKANTNO PRIZNANJE MIHAJLOVIĆA: Hteo da ode iz Bolonje u GIGANTA!

Autor: Republika

Sport

05.06.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović produžio je ugovor sa Bolonjom, uprkos brojnim navodima da napušta klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Mihajlovića su povezivali sa brojnim italijanskim velikanima. Pisalo se da je Siniša u pregovorima sa Milanom, Interom, Juventusom i drugim ekipama sa vrha, ali na kraju je produžio saradnju sa Bolonjom.

U svom stilu, Mihajlović se dotaka detalja pregovora sa upravom Bolonje:

- Da razjasnimo odmah, nisam odvojio vreme za pregovore niti sam imao posla sa drugim klubovima. Kao što je generalni direktor Fenući objasnio klub mi je ponudio da se sastanemo 1. juna i razgovaramo o sledećoj sezoni, ostavivši svima nedelju dana slobode kako bi se oslobodili tenzije i toksina iz sezone iza nas. Što se mene tiče mogli smo da se sastanemo i ranije - rekao je šef stručnog štaba Bolonje.

Mihajlović se ovom prilikom osvrnuo i na nedavne priče da je želja Juventusa i Intera:

- Nisam licemer. Da su stigle ponude iz Intera ili Juventusa saslušao bih i prihvatio. To je normalno. Ukoliko neki trener kaže drugačije nije iskren. Ipak, nikad nisam uzeo vreme da sačekam ponude. Bolonja, zbog svega što predstavlja za mene, nikada mi neće biti plan B, kao ni drugi klubovi u kojima sam radio. Ukoliko se više ne osećam dobro na jednom mestu, ili ukoliko klub i ja nemamo iste ambicije, otići ću, ostaću kod kuće, bez potrebe da tražim drugi klub - rekao je nekadašnji defanzivac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading