PORODIČNA TAJNA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Ima VANBRAČNOG SINA! Krio ga od supruge do PRESUDNOG POTEZA Arijane

Autor: Republika

Sport

29.04.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović je poznat kao porodičan čovek sa petoro dece u braku sa italijanskom voditeljkom Arijanom. Međutim, trener Bolonje ima i vanbračnog sina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Radi se o Marku, momku rođenom početkom devedesetih posle emotivne avanture sa jednom Italijankom, pre nego što se Arijana pojavila u Sinišinom životu.

Mihajlović je po ulasku u ozbiljne vode sa Arijanom zaboravio na sina prvenca i njegovu majku, ali je upravo njegova tadašnja i sadašnja partnerka odigrala krucijalnu ulogu. Pozvala je Marka na porodični ručak kako bi se upoznali sa njim i deca zbližila sa svojim polubratom.

- Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - ispričao je Siniša Mihajlović tada.

Marko nije video svog pravog oca do 11. godin. Čak je ostala zabeležen susret njih dvojice na aerodromu. Mali Marko je dotrčao Siniši u naručje uz uzvike "Papa, papa, papa".

Nezvanično, Marko Mihajlović bi trebalo da sada ima 27-28 godina, a otac će ga uvek voleti.

Vrlo sam osećajan u odnosu sa svojom decom. To je jer znam kako je kada imate roditelje koji vas ne grle. Moj otac je bio dobar čovek, duša od čoveka, ali je pio. A kada bi popio, postao bi neko drugi. Moja majka je bila pripadnik vojske. Čak i danas, kad idem u Novi Sad da je posetim, razmišljam koliko ću puta da je poljubim. Ali onda kad je vidim, pozdravim je klimanjem glave. To su navike koje ostaju - ispričao je Mihajlović za italijanski "Oggi" pre nekoliko meseci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading