ZVEZDA I BOLONJA PONOVO POSLUJU: Sprema se LUDA TRAMPA, Falćineli uključen u Mihin pakleni plan!

Autor:

Sport

26.04.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dolaska Dijega Falćinelija na "Marakanu", uskoro bi moglo da dođe do nove saradnje Crvene zvezde i Bolonje.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falćineli

Naime, dugo se već priča o odlasku mladoge veziste Njegoša Petrovića, ali izgleda da su crveno-beli pronašli dobitnu kombinaciju sa Italijanima.

Kako piše "Mozzartsport" jedan srpski menadžer, odlično pozicioniran na italijanskom tržištu, došao je na ideju da usluge bivšeg prvotimca Rada ponudi Bolonji Siniše Mihajlovića. Taj posao još nije u fazi finiširanja, ali se intenzivno radi na njemu kako bi bio realizovan na početku letnjeg prelaznog roka. 

Crvena zvezda želi da na njegovoj prodaji zaradi nešto više od tri miliona evra, pošto određeni postupak ide Radu prema dogovoru iz leta 2019. godine.

Ali bi Bolonja mogla da ga dobije po nešto povoljnijim uslovima.  Naime, u Ljutice Bogdana su spremni da u posao oko Njegoša Petrovića uključe i Dijega Falćinelija, napadača koji igra kao član Bolonje na pozajmici u Crvenoj zvezdi.

Crveno-beli mogu da ga otkupe za miliona evra, i taj iznos plate u tri jednake rate. Ali plan je da za Njegoša Petrovića od Bolonje dobiju oko dva miliona evra, plus Dijega Falćinelilija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading