PARTIZAN ODLIČAN PET! Crno-beli PREGAZILI Splićane za OPROŠTAJ od ABA lige u velikom stilu!

Autor:

Sport

26.04.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez problema za "parni valjak" na zatvaranju regionalne lige.

RepublikaFoto: Aba-liga.com
Ognjen Jaramaz na meču Partizan-Split

Košarkaši Partizana lako su nadigrali Split u poslednjem, 26. kolu, ABA lige rezultatom 80:58.

Crno-beli su pitanje pobednika rešili već u prvom delu igre. "Parni valjak" je dvocifrenu razliku stekao već nakon prve četvrtine (26:13), da bi ona do velikog odmora porasla na "plus 21" - 42:21.

U drugom poluvremenu sve se svelo na rutinsko odrađivanje posla od strane domaćina, uz nekoliko veoma atraktivnih poteza. Prednjačio je centar Partizana Vil Mozli koji je u tri navrata efektno zakucao posle "pika" sa saigračima.

 

U redovima trenera Aleksandra Matovića istakli su se Markus Pejdž i Ognjen Jaramaz sa po 13 poena, Erik Mika je dodao 12, a dvocifren je bio i Rašon Tomas sa 11.

Kod Splita, Babić je imao 13 koševa, a Marko Luković 12, doduše uz očajne procente šuta iz igre (2/6 za dva, 2/12 za tri).

 

Klub iz Humske je regularni deo takmičenja na Jadranu okončao sa pet vezanih pobeda, a naredni izazov očekuje ih u košarkaškoj ligi Srbije.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading