PARTIZAN SILNO ŽELI POBEDU: Crno-beli protiv motivisanog protivnika igraju za čast!

Autor:

Sport

25.04.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Matović rekao je da ekipa želi pobedom protiv Splita da završi takmičenje u ABA ligi i popravi skor u regionalnom takmičenju.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

- Ovo je poslednje kolo ABA lige i zbog dvonedeljne pauze smo malo ispali iz takmičarskog ritma, ali želimo da pobedom završimo takmičenje u regionalnoj ligi i donekle napravimo pozitivan bilans pobeda i poraza u takmičarskoj godini koja je bila turbulentna. Splitu bi pobeda značila opstanak u ligi, ali mi ne želimo da se obaziremo na kalkulacije već se isključivo bavimo sobom- rekao je Matović.

Košarkaši Partizana igraju u pobedeljak od 16 časova u beogradskoj Hali sportova "Ranko Žeravica" protiv Splita, utakmicu poslednjeg, 26. kola regularnog dela ABA lige.

Crno-beli neće igrati u plej-ofu, a Split se bori za opstanak.

Prvi ovosezonski duel nekadašnjih prvaka Evrope završen je trijumfom Partizana na Gripama, 74:86.

RepublikaFoto: Starsport

Bek Partizana Ognjen Jaramaz rekao je da je ekipa malo ispala iz ritma utakmica, pošto nije igrala dve nedelje, ali da će pokušati da pobedi kako bi spremna dočekala početak takmičenja u Superligi.

- Split nam dolazi silno motivisan jer igra odlučujuću utakmicu, ali mi imamo obavezu da na svom terenu damo sve od sebe kako bismo završili sezonu na najbolji način i napravili dobar uvod u borbe za titulu šampiona Srbije- rekao je Jaramaz.

Partizan je sedmi na tabeli sa 12 pobeda i 13 poraza, a Split zauzima 12. mesto sa osam pobeda i 17 poraza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading