EKSKLUZIVNO ROSO-NERI SPREČILI IBRAHIMOVIĆA DA DOĐE U BEOGRAD: Milan ZABRANIO Zlatanu da primi vakcinu u Srbiji!

Autor:

Sport

26.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepunih dva i po meseca pošto je sa Milanom gostovao Crvenoj zvezdi na beogradskoj Marakani, gde ga je neimenovani neandertalac vređao na rasnoj i verskoj osnovi, Zlatan Ibrahimović bio je spreman da zaboravi na taj incident i ponovo poseti srpsku prestonicu.

RepublikaFoto: Starsport
Zlatan Ibrahimović na "Marakani"

Kako ekskluzivno saznaje Srpski telegraf, Zlatan je bio rešen da primi vakcinu protiv koronavirusa u Srbiji, čitava akcija bila je dogovorena, ali je posao pokvario Milan. Za razliku od većine klubova Serije A, roso-neri imaju specifičan medicinski protokol koji zabranjuje igračima da tek tako odlaze u druge zemlje.

SLEDIO ITALIJANE

Logističku podršku Zlatan je imao u velikom prijatelju i treneru Crvene zvezde Dejanu Stankoviću, koji je sve sredio da Ibrahimović dođe i vakciniše se u našoj zemlji. Kako i ne bi kada je sa Šveđaninom od 2006. do 2009. delio svlačionicu Intera.

- Zlatan Ibrahimović, poput dosta ljudi iz Italije, izrazio je želju da dođe u Srbiju i primi vakcinu protiv koronavirusa. U to ime, pomogao mu je trener Crvene zvezde Dejan Stanković, koji je obezbedio uslove da Šveđanin u Beogradu dobije cepivo. Međutim, Milan je zabranio napadaču da dođe u Srbiju jer se još rukovodi rigidnim protokolom kada je reč o ovakvim stvarima - kaže naš dobro obavešteni sagovornik blizak i Ibrahimoviću i Dejanu Stankoviću.

Ibrahimović je nedavno produžio saradnju sa Milanom do 2022, a, prema starom ugovoru, imao je klauzulu koja mu omogućava da jednom u toku godine može da napusti kamp i radi šta želi. Zlatan je ovaj bonus iskoristio da bi učestvovao na Sanremu, gde je pevao sa Sinišom Mihajlovićem. Da nije, mogao bi pre potpisa novog ugovora bez ikakvih zabrana da dođe u Beograd i primi vakcinu. Prema slovu novog ugovora najverovatnije neće imati tu opciju.

SPASAO ZVEZDU

Spremnost napadača Milana da baš u Beogradu dobije zaštitu od KOVID-19 samo je pokazatelj da su mu uvrede koje je pretrpeo na Marakani ušle na jedno uvo, a izašle na drugo. Podsetimo, Zlatan je čak poslao pismo UEFA u kojem je rekao kako se u Beogradu osećao prijatno i kako su se svi iz Crvene zvezde potrudili da se u Srbiji oseća kao kod kuće. Sve to da bi Evropska fudbalska unija što manje kaznila srpskog šampiona zbog ispada neodgovornog pojedinca koji je Ibru nazvao "prljavim balijom". Gest prekaljenog golgetera upalio je jer je Zvezda kažnjena samo jednim mečom bez publike uz novčanu globu od 30.000 evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading