TIM ZA PROLEĆE U LIGI ŠAMPIONA: Evo kako će izgledati Crvena zvezda naredne sezone

Autor:

Sport

25.04.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su nadomak četvrte uzastopne titule prvaka Srbije, za šta im fali još šest bodova u preostalih šest kola Superlige, a ukoliko uspešno to odrade moći će polako da se okrenu kvalifikacijama za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković, Mirko Ivanić i Aleksandar Katai

Prethodnih dana su se u javnosti pojavile informacije da Crvena zvezda sprema ozbiljan set bombi i da će na "Marakanu" stići vrhunska pojačanja u velikom broju.

Navodno, na korak od crveno-belog dresa su Aleksandar Dragović i Aleksandar Prijović, dok postoji i velika šansa da na Topčidersko brdo stignu Aleksandar Kolarov i Nenad Krstičić, kao i Nemanja Radonjić koji bi se u klub vratio kao pozajmljeni igrač.

Ukoliko bi njih petorica zaista pojačala šampiona Srbije, nema sumnje da se navijači, uprava, stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem, a i sami igrači neće zadovoljiti ni sa čim manje od ulaska u Ligu šampiona.

Takođe, a svim navedenim pojačanjima, Crvenoj zvezdi ne bi smelo da izmakne ni novo evropsko proleće, a uz malo sreće na žrebu bi šampion Srbije možda mogao da napadne i osminu finala Lige šampiona.

Zvezdin tim za sezonu 2021/22

Borjan (Popović) - Gajić (Gobeljić), Milunović (Degenek), Dragović (Pankov, Eraković), Kolarov (Rodić) - Sanogo (Petrović), Krstičić (Kanga) - Katai (Ben, Falko), Ivanić (Nikolić), Radonjić (Gavrić, Srnić, Vukanović) - Prijović (Falćineli, Pavkov).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading